Szórakozás

Bombera Krisztina: Pénzért nem tesz az ember olyat, amit nem szeret

bombera krisztina (bombera krisztina, )
bombera krisztina (bombera krisztina, )

Bombera Krisztina jelenleg az ATV Start műsorvezetőjeként dolgozik, de ha akarta volna, már egy nagyobb kereskedelmi tévé szórakoztató műsorában is láthatnánk. Elárulta, rengeteg megkeresésre mondott már nemet.

“Több nemet mondtam a szakmában, mint igent. Show-műs­­o­rokra, főműsoridős játékokra és más műsortípusokra. Engem a hírek, a közélet, a társadalmi problémák foglalkoztatnak, ebben mindig is nagyon következetes és tudatos voltam. (…) Pénzért nem tesz az ember olyat, amit nem szeret, vagy amiben nem jó. Amit csináltam, azt mind imádtam”

– mondta a Blikknek Bombera, aki több mint tíz évet élt az Egyesült Államokban, s adott esetben szívesen vissza is menne.

“A gyerekeim két világban nőnek fel, és anélkül, hogy disszidáltunk volna, most is igyekszünk nyitottan, sokoldalúan élni. Szeretik Magyarországot. Sok minden köt ide minket kulturálisan, szoros rokoni és baráti szálakkal, jók a gimnáziumok, ahova a fiam épp felvételizik. Mindig konkrét munkákra, időszakok­ra mentünk, sosem a kint maradás szándékával. De nem gondolom azt sem, hogy nem megyek el újra. (…) A családi útra kelés mindig sokszereplős döntés, és ahogy nőnek a gyerekek, egyre nehezebb útra kelni, most épp nem rángatnánk ki őket az iskoláikból. De sosem lehetetlen felkerekedni, és szerintem bármikor érdemes.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik