Szórakozás

Többszörösen félrediagnosztizálták Majka kisfiát

Egy furcsa betegség miatt aggódott az elmúlt hetekben Majka családja. A műsorvezető legkisebb fiáról, a majdnem 1 éves Olivérről először azt hitték az orvosok, hogy megfázott, antibiotikumot is írtak fel neki, de nem használt. Ezután többször is félrediagnosztizálták – írja a BEST magazin.

A kicsi napokon át keservesen sírt és a füléhez kapkodott, ezért visszamentek a kórházba, ahol megállapították, hogy kétoldali fülgyulladása van. Mivel Olivér nagyon kicsi még, több napig haza sem engedték a kórházból. A kicsi állapota továbbra sem javult, ezért Majkáék elmentek egy másik kórházba, ahol néhány vizsgálat után azt mondták, a babának bizony tüdőgyulladása van.

A kicsi harmadik antibiotikum kúrája után újabb problémák jelentkeztek. A szülők azt gondolták, allergiás kiütései lettek a fiúnak az antibiotikumtól, elkeseredésükben visszamentek az első kórházba és megmutatták a másik kórházban felállított diagnózist. Ott arra kérték őket, értsék meg, nincs tüdőgyulladása, csak összeszedett egy csúnya vírust. Végül megadták a megfelelő gyógyszert, és szerencsére a kis Olivér már tünetmentes.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik