Szórakozás

Palya Bea szülés utáni depresszióval küzd

A mindig mosolygós népdalénekes a közelmúltban hozta világra második kislányát – ahogy erről korábban mi is beszámoltunk. Palya Bea a napokban Veiszer Alinda műsorában vallott arról, annak ellenére, hogy boldog kétgyermekes családanya, sokszor mély depresszió keríti hatalmába, amiből úgy érzi, nincs kiút.

“A szülésnek is van egy olyan szakasza, amikor azt érzed, hogy az egy sötét erdő. A második gyermekemnél nem volt annyira, de az elsőnél nagyon erős volt. Magam sem tudom miért, de gyakran érzek magamban fájdalmat, dühöt, elszigetelődést és azt érzem, hogy nem tudok közeledni. Sokszor érzem, hogy áldozat vagyok. Általában pár óráig tart ez az állapot, de van, hogy napokig, és hetekig is végigkísér. Ennek a súlyát megérzem. Ez természetesen mindig összefut a párom hullámzásával. (…) Abszolút vállalom, hogy ilyen vagyok, és erről írok is a dalaimban. Az ilyen nagyon jókedvű embereknél – mint amilyennek engem is tartanak sokan – mindig gyanakodni kell, hogy van másik oldala is”

– idézi a Blikk az énekesnő szavait, aki elárulta azt is, már csak szakmai fejlődése miatt is gyakran fordul szakemberhez, ezen kívül pedig önismereti tréningekre jár, amit mindenkinek csak ajánlani tud.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik