Szórakozás

Joe Biden elhunyt fiának özvegyével jött össze a kisebbik fia

A Page Sixnek erősítették meg, hogy a volt amerikai alelnök kisebbik fia, Hunter Biden együtt van bátyja özvegyével, Hallie Bidennel.

Hallie Biden 2015 májusában vesztette el a férjét: Beau Bident először 2010-ben szállították kórházba, enyhe stroke-ot kapott, majd 2013-ban diagnosztizálták agydaganattal. Beau Biden 2015 májusában halt meg 46 évesen. A feleségével még 2002-ben házasodtak össze, két közös gyerekük született.

Hallie és Beau Biden 2010 novemberében. Fotó: Mark Wilson/Getty Images

A volt alelnök kisebbik fia szintén megházasodott, Kathleen Bidennel három lányuk született, de 2015 októberétől külön élnek. Biden nem kommentálta férje új kapcsolatát, de Hunter Biden annyit mondott, hogy nagyon boldog, hogy bátyja özvegyével egymásra találtak.

Hallie és én hihetetlenül szerencsések vagyunk, hogy egy ilyen nehéz időszakban megtaláltuk a szerelmet, és támogatjuk egymást, és ez azoknak teljesen egyértelmű, akik a legjobban szeretnek bennünket. Szerencsések vagyunk, hogy a barátaink és a családunk minden pillanatban támogattak minket.

Joe Biden is eljuttatott egy közleményt a lapnak, amiben hasonlóan fogalmazott, maximálisan támogatja fia új kapcsolatát.

Mindannyian szerencsések vagyunk, hogy Hunter és Hallie egymásra találtak, és összekötötték az életüket egy ilyen tragédia után. Jill és én is támogatjuk őket, örülünk nekik.

Joe Biden 1972 decemberében vesztette el első feleségét, Neilla Hunter és egyéves kislányuk autóbalesetben haltak meg. A család éppen karácsonyfáért indult, mikor oldalról belerohant egy teherautó az autójukba. 1977-ben házasodott újra, Jill Bidennel egy közös gyerekük született 1981-ben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik