Szórakozás
Gombos Edina (Array)

Gombos Edina: A gyerekek hálásak lesznek, hogy Amerikában maradunk

24.hu
24.hu

2017. 03. 02. 08:09

Korábban a témában:

A TV2 egykori műsorvezetője a legfrissebb Story címlapjáról mosolyog az olvasóra, és a lapban található több oldalas cikk szerint minden oka meg is van az örömre.

Gombos Edina ugyanis élete egyik legjobb döntésének tartja, hogy két éve kiköltöztek az Egyesült Államokba, egészen konkrétan Miami közelébe, ahová azóta férje, Alberto kubai családja is áttelepült. De ami az időközben a negyvenedik évét betöltött (és harmincas éveit elsirató) extévés számára a legfontosabb, gyerekei imádják a tengerentúli életformájukat, lánya pedig máris rengeteg hasznos tudással gazdagodott az amerikai iskolában.

“Elsőként jó iskolát kerestünk a lányunknak, és amikor megtaláltuk, a közelében néztünk bérelhető, kényelmes apartmant. Két évet adtunk magunknak a beilleszkedésre, megbeszéltük, csak akkor veszünk házat, ha ez idő alatt nem csalódunk semmiben, és bejön a számításunk. Az év végén jár le a bérleti szerződés, így a vásárlás a következő hónapokban válik aktuálissá. (…) Miri most másodikos, nyolctól kettőig vannak órái. (…) Ez nem magániskola, a környék gyerekei járnak ide. A brazil, kolumbiai, japán és amerikai osztálytársak jóvoltából más kultúrákat is megismerhet a lányunk, aki szeptember óta már kétszer került be az iskolaújságba a hónap legjobban tanuló és legtolránsabb diákjaként. Büszkeségünkre ma már folyékonyan beszél angolul és spanyolul, a suliban pedig kínaiul tanul” – meséli többek közt Gombos Edina, aki egyelőre otthon van kisfiával, Matteóval, mellette pedig néha önkénteskedik, férjének pedig egy telekommunikációs cégnél sikerült elhelyezkednie.

Az egykori képernyős azt mondja, ők már csak látogatóba járnak haza, és úgy érzi, bátor döntésükkel megalapozták a gyerekeik jövőjét, és óriási lehetőséget adtak a kezükbe. 

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Nyíregyháza, 2012. szeptember 28.
Betegeknek felírt receptek Kozma Ottó háziorvos rendelőjében Nyíregyháza-Oroson 2012. szeptember 28-án.
MTI Fotó: Balázs Attila
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.