Havas Henrik (Havas Henrik)
Szórakozás

A TV2 kirúgta Havas Henriket

24.hu
24.hu

2017. 03. 02. 17:18

Havas Henrik a TV2 egyik új műsorában szerepelt volna, de hat nappal a forgatás megkezdése előtt levélben tájékoztatták, hogy nem tartanak igényt a munkájára.

Havas a Facebookra posztolta a csatorna gyártásvezetője által aláírt üzenetet.

Micsoda meglepetés! Levelet kaptam a TV2-től! Nem kellek nekik!

“Tisztelt dr. Havas Henrik! A „Pénzt vagy életet!” című műsor felvételén való szereplését lemondjuk, a megbeszéltekkel ellentétben mégsem tartunk igényt a műsorban való közreműködésére. Kérjük, hogy a korábban közölt diszpozíciót tekintse tárgytalannak. Ennek megfelelően a Fantázia Press Kft.-vel kötendő szerződéstől is elállunk. Az erről szóló hivatalos levelet postán küldjük meg az Ön részére.”

(…) Amúgy meg hat nap múlva kezdtük volna a forgatást Pozsonyban. Lelkileg teljesen összetörtem

– írta Havas Henrik.

Azt nem tudni, hogy a hirtelen lemondás összefüggésben van-e azzal, hogy Havas néhány napja csípős posztot írt a TV2 tulajdonosának feleségéről, Vajna Tímeáról. Az újságíró még ma is írt az állítólagos “lekurvázásról”, elnézést kért.

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Gödöllő, 2014. március 1.
A Szent István Egyetem központi épülete. A műemlék épület Kertész K. Róbert és Sváb Gyula tervei alapján 1923-1929 között neobarokk stílusban épült. Az egyetem előtt áll Árpád-házi Kálmán herceg szobra, Róna József szobrászművész 1931-ben felállított alkotása.
MTVA/Bizományosi: Faludi Imre 
***************************
Kedves Felhasználó!
Az Ön által most kiválasztott fénykép nem képezi az MTI fotókiadásának, valamint az MTVA fotóarchívumának szerves részét. A kép tartalmáért és a szövegért a fotó készítője vállalja a felelősséget.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.