Szórakozás

Hódi Pamela ugrik arra, ha a gyereknevelési elveit kritizálják

Berki Krisztián párja a Mokkában telefonon mesélt arról a nyílt levéről, amit egy felháborodott blogger írt, és amin a modell már dühöngött egy sort saját Facebook-oldalán is. Most azonban külön kiemelte azt is, leginkább az bosszantotta fel, hogy az Édes Életben látottak alapján gyereknevelési elveit is kritizálják, és ha valamire, erre bizony nagyon ugrik a vérmes anyuka.

A levélíró azt gondolja, hogy én rossz példát mutatok a lányomnak, és ezáltal nagyon sok anyukának, és ő nem tud egyetérteni az én nevelési módszeremmel. Nem is ismerjük egymást, ő lát belőlem naponta egy órát a 24-ből… Én semmilyen negatívra nem szoktam ugrani, öt év után minden lepereg rólam, de a gyerekkel való kérdés, az soha. Arra szoktam válaszolni, arra kiállok az igazamért”

– mondta el Hódi Pamela, akit korábban is találták már meg a kislányával kapcsolatosan; emlékezzünk csak arra, mikor műkörmösnél vagy pózolva fotózta, babakocsiban tolta, vagy éppen nem akadályozta meg azonnal, mikor a kis Nati nekiállt levetni magáról a vizes ruhát egy élő adásban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik