Szórakozás

És még lehet fokozni az Oscar kínos jelenetét

Mielőtt rossz filmet hirdettek győztesnek a 89. Oscar-gálán, történt egy másik incidens is. Ugyan az kétséges, hogy tényleg véletlen vagy inkább megszervezett “baki” volt-e, amikor egy turistacsoport szelfibotokkal és kamerákkal felszerelkezve betévedt a díjátadóra, az viszont biztos, hogy Jimmy Kimmel szépen végigvezette őket a világsztárok között.

A legtöbb híresség jópofán fogta fel a dolgot, beálltak néhány közös fotóra, Ryan Gosling pedig kezet is fogott az egyik férfivel, aki úgy mutatkozott be, hogy “Gary vagyok Chicagóból”.

Hát, most kiderült, hogy Gary Alan Coe egy regisztrált szexuális bűnöző, aki 20 évet ült börtönben nemi erőszak és lopás miatt és csak napokkal az Oscar-gála előtt szabadult. Az egyébként is kínos eset, így már egészen borzalmassá vált.

Karen Nash, Coe kirendelt védője azóta nyilatkozott és csak jókat mondott a férfiről: szerinte ő egy igazán jó példa arra, hogy az emberek képesek megváltozni – írja a crimefeed.

Nem tudni, hogy az Oscar szervezői tudtak-e minderről, az viszont biztos, hogy Jimmy Kimmel inkább visszavonta a meghívását, mégse szeretné látni Coe-t a műsorában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik