Szórakozás

A Mindenki gyerekszereplője Donald Trumphoz hasonlítja a tanárnőt

Hais Dorottya és Gáspárfalvi Dorka, a friss Oscar-díjas Mindenki két főszereplője nevetgélve mesélték a Blikk interjújában, hogy mennyien jelölik be őket az elmúlt napokban a közösségi oldalakon, és élményekkel telve beszéltek arról is, milyen volt például a “nagyon kedves” Nicole Kidmannel pózolni, és főleg váltani pár szót.

A filmet egyébként két éve forgató, ezért arról már majdnem meg is feledkező gyerekszínészek a siker lehetséges okait is fejtegették egy kicsit az alábbi videóban. Míg Dorka nem győzte kiemelni, mennyire fontosnak tartja, hogy a legtöbb fesztiválon a közönségdíjat hozták el, tehát a film a közönség tetszését nyerte el inkább, addig a 13 éves – egyébként műugróként is sikeres – Dorottya komoly meglátásainak adott hangot.

Donald Trump ellen most nagyon sokan összegyűltek, és úgy gondolják, hogy úgymond Erika néni Donald Trump, és a gyerekek pedig az amerikai emberek”

– véli a tini. Maga a rendező, Deák Kristóf  – aki egyébként nem volt olyan sikeres a sztárokkal való szelfizésben mint az Oscar-díjjal a kezükben folyton nyüzsgő kislányok – az empátiát, a korrupció alattomos módjainak bemutatását, és egy ideális világképet látja leginkább a hatalmas siker mögé.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik