Szórakozás

Jön az új szexes-randis valóságshow, úgyis nézed majd, csak tagadod

Jegyezd meg a címet: Exek az édenben. A szép emlékű meztelen reality után a VIASAT3 újra nagyot gurít. Úgyis nézed majd, ne is tagadd. Vagy tagadd nyugodtan, a számok nem hazudnak, de majd félrenézünk, teljes a kör, mind eljátsszuk a szerepünket, jó? Addig is nézzük a részleteket.

A VIASAT3 az Éden Hotel és a tavalyi meztelen reality, az Ádám keresi Évát után – melyből olyan fergeteges dumák származnak, mint a

tökéletesek a cickóim, mert szilikon, és hát meg kell nézni

– idén újra hoz egy párkeresős realityt, amelyen szörnyülködhetsz-irigykedhetsz, kinek mit. Az irigykedés tárgya a gyönyörű, trópusi helyszín, a szörnyülködés tárgyai meg a játékosok, három fiú és három lány, akik hétről hétre kiszavaznak maguk közül valakit, cserébe hétről hétre érkeznek hozzájuk újabb versenyzők is – az exeik!

Képzeljük ezt el, csak egy pillanatra: celebbé válásod első lépéseként elmész egy valóságshow-ba, hogy ország-világ előtt villogtasd idomaidat, keverd a szart kártyákat, pasizz-csajozz… és akkor ebbe az idilli képletbe belecsöppen egy volt nőd/pasid, akivel nem igazán volt sima az elválás annak idején. Lenne némi feszültség, ugye? A VIASAT új show-ja is erre épít, gondosan titokban tartva keresték a játékosokat, hogy biztosan meglepetésként érjen mindenkit a megérkező ex, így a nézők – tudjuk, nem te, a melletted ülő – számíthatnak nem kevés izgalomra, az újra fellángoló érzelmektől a féltékenységen át az egykori sérelmek megtorlásáig. Mindehhez háttér Bali szigete: a helyszínen nem fog múlni a romantika. A show a külföldön már népszerű Ex on the Beach formátumon alapul, a heti négy epizóddal, hétfőtől csütörtökig futó műsort Bódi Sylvi vezeti majd, akinek ez lesz az első ilyen munkája. Kaptunk is róla néhány fotót, íme.

Fotó: Viasat3 / Udvardi Attila
Fotó: Viasat3 / Udvardi Attila

A forgatás még javában tart, hamarosan jelentkezünk további részletekkel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik