Szórakozás

Rég láttunk ennyire kínos jelenetet az Oscaron

 

FRISSÍTÉS: Ez a cikk még akkor íródott, amikor fogalmunk sem volt róla, mennyivel kínosabb jelent vár még a nézőkre. Ide kattintva mindent elolvashat arról, pontosan mi is történt a 89. Oscar-gálán.

Ellen DeGeneres 2014-es pizzarendelése és közös szelfije messze spontánabb és természetesebb volt, mint a 89. díjátadó legkellemetlenebb jelenete, mikor Jimmy Kimmel elveszett turistákat rángatott be az Oscar-gálára. A csoport állítólag nem tudta, hova nyit be, amit kevésbé hiszünk el, mindenesetre tényleg kiült a meglepetés az arcukra.


Kimmel végigvezette őket a hírességek között, a zavart társaság pedig köpni-nyelni se tudott. Kész szerencse, hogy mindenki telefonnal és szelfibottal a kézben érkezett. Egy pillanatot sem vesztegettek el.

Mindenkinek bemutatta őket, de Ryan Gosling volt a legbarátságosabb.

Annyi biztos, hogy az ismeretlen hölgy élete legszebb pillanatát élte át. Ha megrendezték az egészet, ha nem.

Jimmy Kimmel pár perccel később rátett a turistákra egy lapáttal. Az Oroszlán című film gyerekszereplőjét emelte a magasba, éppen úgy, mint annak idején Szimbát az apja Az oroszlánkirályban. Ezzel egy időben zuhant is a repicsoki a levegőből, az estén másodjára járt édesség a közönségnek. Lehetett ilyesmire számítani, Kimmel jó előre bejelentette, hogy gondoskodik majd a jelöltek étkeztetéséről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik