Szórakozás

Az Édes Élet szereplője lesz a rusnyázó műsorvezető

Február elején körbejárta a sajtót, az Alföldi Televízió műsorvezetőjének fület sértő felkonfja, ami így hangzott el és került adásba.

…beszélgetni fogunk még vendégeimmel a szép nőkről, hogy miért is kreatívabbak és sikeresebbek ők, mint a rusnyább társaink.

Megyeri Csilla ezek után bocsánatot kért, és elmondta, hogy nem akart megbántani senkit, csupán rosszul fejezte ki magát, ami nála többször is előfordul.

Már éppen kezdtek leülepedni a dolgok, most azonban kiderült, hogy a hölgy nem fog eltűnni a képernyőről, hiszen a TV2 felkérte arra, hogy szerepeljen az Édes Életben.

Felkértek, én pedig örömmel mondtam igent az Édes életre, mert nagy vágyam volt, hogy kereskedelmi csatornánál dolgozhassak. Két forgatáson vettem eddig részt, és nagyon jól éreztem magam. Sokat segített, hogy ez egy jó csapat remek hangulattal, ráadásul a párommal együtt szerepelhetek. Az pedig külön öröm, hogy az emberek a történtek után picit belelátnak az életembe. Próbálom a jó oldalát nézni az egésznek, és inkább lehetőségként felfogni. Sokan amúgy meg is gyanúsítottak, hogy biztos azért csináltam, hogy ismert legyek. Nevetséges feltételezés

– mesélte a Borsnak Megyeri, aki korábban szerepelt már a Drágám, add az életed! vetélkedőjében, amit meg is nyertek párjával, sőt az Összeesküvők című műsorban is megmutatta magát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik