Szórakozás

Sarka Kata vadiúj, és irtó dögös profilképre váltott

Jó, nem mintha az eddigi képei nem lettek volna mind alaposan megválogatott, és valóban gyönyörű felvételek, de a mostani fotó – és talán csak az időzítés miatt tűnik így – igazán feltűnően szépre sikerült.

“Új kép, imádom, remélem nektek is tetszik” – írja Sarka Kata a Borzi Vivien által készített új Facebook-profilképéhez, ami egyértelműen bejön a követőknek, akik alig egy óra alatt közel 3000 lájkot nyomtak a friss fényképre.

És hogy miért emlegettünk a cikk elején – egyébként szinte biztosan abszolút véletlen – időzítést? Aki kihagyta volna a reggeli bulvárlapokat, és valami érthetetlen okból a mi előző híradásainkról  is lemaradt, annak eláruljuk: Hajdú Péter először mutatta meg immár hivatalos új barátnőjét, aki sokak szerint ráadásul igencsak hasonlít is Sarka Katára. (Sőt, kollégánk szerint az előző barátnőkre is; erről ITT szavazhatnak egy kis vicceset.)

Hogy valóban így van-e, ennek eldöntését az élesszemű olvasókra bízzuk; az viszont biztos, hogy a válófélben lévő feleség azért valóban elképesztően jól néz ki az alábbi felvételen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik