Szórakozás

Hajdú Péter: Többen mondták már, hogy Eszter hasonlít Katára

Hiába tagadta eddig, tegnap kiderült, hogy Hajdú Péternek mégis új barátnője van. A Story magazin Valentin-napon csípte el őket, ami után már a műsorvezető is elismerte a kapcsolatot. Kiderült, hogy két hónapja vannak együtt és már egy külföldi síelésen is túl vannak. Habár a románc még friss, a tévés hosszú távra tervez.

Igaz a hír, tényleg együtt vagyunk. De nem véletlenül nem nyilatkoztunk eddig a kapcsolatról, hiszen még csak pár hete vagyunk együtt, nem is nagyon van mit mondani. Meglátjuk, mit hoz a jövő, de az tény, hogy én már nem futó kalandokban, hanem komoly kapcsolatban gondolkodom

– kezdte a Blikknek a Frizbi házigazdája.

Amellett sem lehet elmenni szó nélkül, hogy az új barátnő, Eszter mennyire hasonlít Sarka Katára.

Egyébként tényleg lehet, hogy Eszter hasonlít Katára, többen mondták már. De ezen amúgy nincs meglepő, mindig is a magas, barna, vékony lányok tetszettek. Eszter és Kata is gyönyörű, de egyébként semmilyen formában nem tudom és nem is akarom őket összehasonlítani.

A napilap képeket is közölt a 28 éves nőről, aki a Borsnak már a Hajdúval való kapcsolatáról is mesélt.

Még csak két hónapja vagyunk együtt, szeretnénk vigyázni a kapcsolatunkra. Erre a felhajtásra nem nagyon lehet felkészülni, egy picit tartok is a dolognak ettől a részétől, de természetesen él egy elképzelés a fejemben, hogy mivel jár egy ismert férfi oldalán lenni. Tisztában vagyok azzal, hogy lesz ennek egy negatív oldala is, de próbálok a háttérben maradni. Civil ember vagyok, egy ügynökségnél dolgozom, és nyugodt életet élek. Tudom, hogy Peti mellett megváltozik majd az életem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik