Szórakozás

Élőben nézheti, ha Orbánt emlegetik az Oscar-gálán. Tátikázás lesz!

Oscar-dij(430x286)(1).jpg (Oscar-díj)
Oscar-dij(430x286)(1).jpg (Oscar-díj)
Az állami tévé idén is közvetíti a ceremóniát.

A műsor vasárnap éjszaka 0 óra 50 perckor kezdődik a Dunán, 1 órakor kapcsolják Hollywoodot, egészen pontosan a Dolby Színház előtt leterített vörös szőnyeget, ahol kezdődik a jelöltek és a sztárok bevonulása. A díjátadóról 2 óra 30 perckor élőben jelentkezik a Duna. Lehet szorítani Deák Kristóf Mindenki című produkciójának sikeréért, amely idén bejutott a legjobb rövidfilmek közé.

A műsor szüneteiben a stúdió jelentkezik. A műsorvezető Kraszkó Zita lesz, a szakértők pedig Szöllőskei Gábor szakújságíró és Dudás Viktor az MTVA munkatársa. A Duna vasárnap esti műsora már a gála előtt segít a díjátadóra hangolódni, 21 óra 5 perctől a 2017-es Oscar-jelölt Mindenki című rövidfilmet, utána 22 óra 30 perctől a Mephisto című Oscar-díjas alkotást vetítik le.

A magyarok a Vörös teknős című animációs film révén is képviseltetik magukat Los Angelesben, amelynek a kifestését és a rajzok többségét a Kecskeméti Animációs Stúdióban végezték.

Mint korábban megírtuk, a Trump-szavazók 66 százaléka eddig kikapcsolta az Oscar-gála közvetítését, ha a díjazottak politikáról beszéltek. Ez csak a Clinton-szavazók 19 százalékát zavarta – állapította meg egy friss közvélemény-kutatás, amely szerint az amerikaiak 33 százaléka tudja, hogy idén Jimmy Kimmel lesz az Oscar-ceremónia házigazdája.

A Válasz.hu szerint a 89. Oscar-gálán borítékolható, hogy nemcsak a színészeké lesz a főszerep, hanem az új amerikai elnöké, Donald Trumpé is. Orbán Viktoron a minap a ceremónia házigazdája, Jimmy Kimmel már élcelődött, amikor bemutatta Jean-Claude Juncker és Orbán Viktor legendás kézfogását. Azóta még erőteljesebb a párhuzam, hiszen éppen az AI sorolta Trump mellé Orbánt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik