Szórakozás

Vajna Tímea Lakatos Márk műsorában ad stílustippeket

Stíluspárbaj Lakatos Márkkal címmel debütál a stylist megújult stílustanácsadó műsora március 13-tól a VIASAT3-on, amelyben ezentúl a hazai divatszakma legjobbjai valamint népszerű színészek, énekesek is feltűnnek. Így többek között Vajna Tímea, Nagy Ervin, Nanushka, Árpa Attila és Barabás Niki modell is divattippekkel látja el a versenyzőket, hogy a lehető legjobb formájukat hozzák a kifutón.

Fotó: VIASAT3/Haas Róbert

„Ez a műsor egy hétköznap esténként jelentkező stílusvetélkedő, amelyben olyan lányok-fiúk, párok mérhetik össze a tudásukat, akik úgy gondolják, tök menő az öltözködési stílusuk. A műsorban nem a saját stílus megmutatása és kialakítása lesz a fő csapásirány, hanem mindig a heti tematikának megfelelő naprakész stílustanácsadás lesz a fontos. A heti feladatot úgy kell megoldani, hogy közben mindenki a legjobbat hozza ki magából. Az teszi még izgalmasabbá az adásokat, hogy a versenyzőknek egymást is értékelni, kritizálni kell” – nyilatkozta Lakatos Márk, akinek műsorában újítás például az, hogy a szereplők a játék elején borítékot húznak, és 50-200 ezer forint közötti összegből gazdálkodhatnak.

A műsor zárásaként a játékosok külön-külön bemutatják az általuk összeállított szetteket, és pontozzák egymást. Márk pedig a hét utolsó műsorában értékeli őket. A hét fő eseményén, a divatbemutatón az összes versenyző végigvonul a kifutón, ahol Lakatos Márk a hírességekkel – köztük az Amerikába költöző Vajna Timivel – együtt hasznos tippekkel látja el őket arról, hogyan tehetnék még ütősebbé szettjüket.

Fotó: VIASAT3/Haas Róbert

Ajánlott videó

Olvasói sztorik