Szórakozás

Segélyeket kapott, most már multimilliomos

Autista gyerekeket nevel az Euromillions lottó nyertese.

Egy Sean Priestley nevű férfi azt kéri ismerőseitől a Facebookon, ne zaklassák üzenetekkel, nem fog tudni pénzt adni senkinek, hiszen ő maga sem lát egy pennyt sem abból a vagyonból, amit ex-barátnője nyert a lottón. Hónapokkal ezelőtt – három közös gyerek, és 12 együtt töltött év után – szakítottak, így ő már nem részesül a gazdagságból.

A Nyugat-Yorkshire-ben élő Beverley Doran (az említett ex-barátnő) a napokban nyomkodta a mobiltelefonját, amikor is érkezett egy email, amelyben értesítették: nyert a lottón. Felment az Euromillions weboldalára, és ott tudta meg, hogy

a 14,5 millió fontos (nagyjából 5,2 milliárd forint) főnyereményt ütötte meg.

A négy gyermeket nevelő Beverley nem hitt a szemének, és a mai napig nem hiszi el, hogy ekkora összeg ütötte a markát. Az egyik első ügyintézése a remek hírek után az volt, hogy az önkormányzatnál lemondta a segélyt: az elmúlt kért évben két autista gyermeke miatt támogatásban részesült, de most jelezte, hogy többé nem szorul rá, és nem kívánja igénybe venni.

A nyertes a Sun-nak elmondta:

A legjobbkor jött a nyeremény. Az emberek többségéhez hasonlóan, az én életem is a küzdelemről szólt. El sem hiszem, hogy ennek már vége.”

A nyereményt welness-hétvégével ünnepelték meg, most új lakásba költöznek, de hogy még mi mindenre költi az óriási nyereményt, arról egyelőre fogalma sincs. Az biztos, hogy szeretne másoknak is segíteni a pénzből, és persze mindent megadni a gyerekeinek.

„A lényeg, hogy a gyerekeim soha többé nem fognak nélkülözni.”

– mondta el a nyereményről szóló sajtótájékoztatón.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik