Szórakozás

Azurák Csabának nagyon jó újra terepre mennie, de élvezte azt is, amíg sok ideje volt a családjára

A tévés a Blikknek beszélt arról, milyen jól érzi magát, mióta újra képernyőn lehet, és hogy mennyire élvezi, hogy ismét terepre járhat dolgozni 1/1 című műsora kapcsán. A TV2-nél korábban az aktuális műsorok felelős szerkesztőjeként dolgozó Azurák Csaba nem bánja az elmúlt idők változásait, mert így legalább több időt tölthetett a családjával.

“A feleségem és a lányaim­ élvezték, hogy többet vagyunk együtt, sokat kirándultunk, utaztunk, élveztük a családi életet. Közben persze nagyon furcsa volt olvasni mindenhol, hogy éppen hogy érzem magam. Nem elsősorban a TV2-nél történt változások miatt éreztem magam furcsán, hanem az ekörül kialakult őrület miatt. Az én helyzetem közel sem volt olyan drámai” – mesélte a lapnak Azurák, aki kicsit furcsának tartja, hogy sok számára ismeretlen, és igen fiatal kolléga szaladgál a TV2 folyosóin, annak azonban örül, hogy Sváby András vezetésével újraindul a Napló az ATV-n.

“Alig egy hete találkoztam vele egy fesztiválon, és nagyon örülök neki, hogy újra képernyőn lesz. Az a fajta vagabundság és spiritusz, ami benne van szerintem sokaknak hiányzik, de a riportereinek nagyon fel kell kötniük a gatyát, hogy a nagy csapat nyomába érjenek.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik