Szórakozás

Istenes Bence: Még senkinek nem sikerült Magyarországról olyan karriert elérnie, amit én tervezek

“Lótifutinak” szerződött a német tévéhez az itthon sikeres műsorvezető – írja mai cikkében a Bors.

Ahogy arról már mi is írtunk, Istenes Bence ugyanis jelentősen visszalépve Németországban vállal tévés munkát. Szinte az alapoktól kezdi ott újra felépíteni magát, persze annak reményében, hogy egyszer Németországban is műsort vezethet.

“Nem bánom, hogy visszaléptem a karrieremben, mert ahhoz, hogy elérjünk bizonyos célokat, áldozatokat kell hozni. Németország egy tízszer nagyobb piac, és még senkinek nem sikerült Magyarországról olyan karriert elérnie, amit én tervezek. Nem hiúságból teszem, inkább szakmai maximalizmusból. Érdekel az is, hogy sokkal többféle és személyre szabottabb műsor vezetésére van lehetőség, és természetesen az anyagi feltételek is mások a német piacon. Igazából csinálhatnám azt is, hogy itthon várom, hogy megtaláljon egy műsorvezetői feladat odakintről, de ezt nem akartam. Szeretném megismerni az ottani tévézési szokásokat, a piacot, a műsorkészítési folyamatokat, és a tizenkét éve nem gyakorolt németemen is dolgozni kell” – magyarázta a bulvárlapnak Istenes Bence, aki elárulta, a fejlesztési osztályon dolgozik Németország legnagyobb televíziós műsorgyártójánál, az UFA-nál.

“Mivel Magyarországra is gyárt az UFA, az ő formátumaikat is vezettem itthon, ők figyeltek fel rám igazából” – mesélte a műsorvezető, aki a magyar RTL-en induló Surviverrel hamarosan másfél hónapra külföldre utazik, és az idő alatt kénytelen lesz végig nélkülöznie párját és kilenc hónapos kisfiát, de azt mondja, Csobot Adéllal alaposan átbeszélték a helyzetet, és mindkettőjük szerint ez egy előnyös és kiemelkedő feladat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik