Szórakozás

Kiderült, hogy Gundel Takács Gábor miért távozott a köztévétől

Február elején derült ki, hogy Gundel Takács Gábor elhagyja az MTVA-t. A műsorvezető az elmúlt tíz évben kitartott a köztévé mellett, sőt, úgy gondolta, hogy onnan fog nyugdíjba menni, de aztán más fordulatott vettek az események.

Bár a felmondásom egy hosszabb folyamat eredménye, a döntést elég gyorsan hoztam meg, mert úgy alakultak a dolgok, hogy ezt kikényszerítették. Tehát nem készültem rá előre, nem rágódtam rajta hetekig, és a feleségemen kívül nem vontam bele senkit sem

– kezdte az Origonak adott interjújában Gundel, aki azt is részletezte, hogy miért döntött a felmondás mellett.

Az utóbbi időben szakmai kérdésekben, illetve az MTVA által ezekkel a kérdésekkel kapcsolatban használt kommunikációs megoldásokban akadtak olyan döntések, amelyekkel már nem tudtam egyetérteni. Bennem folyamatosan az vetődött fel, hogy a nevemet, az arcomat, a hitelességemet, amiben 33 év munkám van, adhatom-e ezekhez a döntésekhez.
Eljött az a pillanat, amikor egyértelművé vált, hogy tovább nem.

A Maradj Talpon! körüli botrányok is a továbblépést erőísítették benne.

Úgy születtek meg bizonyos döntések, hogy engem nem kérdeztek meg, a sajtóból értesültem ezekről. Aki ezeket a döntéseket meghozza, nem ismert a nézők, az újságolvasók előtt. Ők csak azt mondják, hogy a Gundel műsorában megint áll a bál. Egy szórakoztató műsorban áll a bál? De tovább kell mennem. Az elmúlt két évben több olyan döntés is született az MTVA-ban, amit szakmaiatlannak tartottam.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik