Szórakozás

Stohl András: Nem a siker taszított az ökörségeimbe

A 2010-ben komoly balesetet okozó, majd később letöltendő börtönbüntetésre is ítélt színész visszaemlékezett a frontális ütközés előtti órákra, és többek közt mesélt arról is, hogyan akasztotta ki kollégáit aznap.

“Már reggel tudtam, hogy az egy „különleges” nap, mert meg voltam bolondulva. A Nemzeti Színházban voltam, akkor volt a Park utolsó előadása, és én már alatta elkezdtem hülyéskedni. (…) Schell Judithoz mentem oda, és megkértem: ha legközelebb újságíróval beszél, csak azt mondja el rólam, ami tényleg megtörtént. Hiába bizonygatta, hogy nem mondott semmit, ezt odáig vittem, hogy Juci zokogógörcsöt kapott, és azt ismételgette: Nem mondtam senkinek semmit! Az a baj, hogy én ezt ilyenkor nem tudom abbahagyni. (…) Ebből a hülye viselkedésből lett végül az, hogy hajnalban nekimentem egy másik autónak” – idézi  Stohl András szavait a Blikk, leírva azt is, hogy a színész állítja, tisztában van azzal, mi vezetett végül a balesethez.

“Engem nem a siker taszított az ökörségeimbe, hanem az irdatlan mókuskerék, amibe belehajtottam magam azzal, hogy semmire sem tudtam nemet mondani, és ennek vagy baleset, vagy baleset és börtön lett a vége. A lányaim és az aktuális párom nem szeretik ezt a viccemet, de azt szoktam mondani, egy 10-12 éves hajtás végén vagy kórházban vagyok, vagy börtönben pihenek öt hónapot” – magyarázta a színész, hozzátéve, hogy a nehéz időszakoknak is volt egy nagy pozitívuma.

“Tőlem senki sem fordult el! Mindenki azt mondta: „hülye vagy!”, de nem fordultak el.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik