Szórakozás

Visszatér az RTL-re a Reggeli, Kiss Ramóna lehet az egyik műsorvezető

A 24.hu értesülései szerint az RTL hat év után újraindítja népszerű reggeli műsorát, a Reggelit. Úgy tudjuk, a lehetséges műsorvezetők között van Kiss Ramóna is.

Információink szerint a műsor szellemiségében marad az eredeti Reggelinél, de teljesen megújul, friss, lendületes, interaktív és fiatalos lesz. Azt még nem lehet tudni, kik lesznek a műsorvezetők, de lehet, hogy ismét feltűnik a képernyőn Stohl András, és abból kiindulva, hogy a Barátok köztöt 16 év után elhagyó Kiss Ramóna épp most néz új feladatok után, nem meglepő, hogy az ő neve is szóba került.

A hírrel, miszerint valóban újra lesz Reggeli, megkerestük az RTL-t is, akik válaszukban megerősítették, hogy újraindul a műsor, de a műsorvezetők személyéről egyelőre nem nyilatkoztak:

A Reggeli áprilisban valóban visszatér az RTL Klub képernyőjére. Egyelőre bővebb információkat még nem szeretnénk elárulni a teljes egészében megújuló műsorról, de azt elmondhatjuk, hogy olyan új műsorvezetőkben gondolkodunk, akiket ilyen szerepben még nem igazán láthattak a nézők.

Kiss Ramóna a Fókusz szerdai riportjában így nyilatkozott: “Ebben az évben még több új darabot is elkezdek majd próbálni, úgyhogy a színház az aktív része marad az életemnek, és ez lesz most az első számomra a Barátok közt után Aztán szeretnék egy kicsit pihenni és újratervezni az életemet. Szeretnék rájönni, hogy milyen irányba is induljak el”.

Reggeli

A Reggeli az RTL Klub legendás reggeli műsora volt, az utolsó adást 2011.10.28-án láthatták a nézők Barabás Éva és Csonka András vezetésével.  A műsort az X-faktoros és Csillag Születikes versenyzők közös dala zárta, a Never can say goodbye. A korai időkben olyan műsorvezetői voltak, mint Alföldi Róbert, a Szily Nóra, Stohl András, Peller Mariann, Horváth Éva, Dombóvári Vanda, Erdélyi Mónika vagy Lilu.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik