Szórakozás

Nagy Alekosz elveszítette a Való Világos nyereménylakását

A másodfokú bíróság döntése alapján Alekosznak vissza kell adnia az RTL Klubnak a Való Világ győzelméért kapott lakását, ráadásul az 1,2 millió forintos perköltség is őt terheli. A Fókusz hozta le, hogy az ügyben jogerős döntés született,

Alekosz elveszítette a pert, amit az RTL Klub szerződésszegésért még 2012 elején indított. 

Nagy Alekosz 2011 májusában nyerte meg a Való Világ 4-et, amiért egy éven keresztül havi egymillió, egy autó és egy lakás járt. A VV után nem sokkal szintén az RTL Klubon saját társkereső műsort kapott. A Szerelem a legfölsőbb szinteken után viszont 2011 őszén a TV2-höz igazolt, és az ÖsszeEsküvőkben szerepelt. Az RTL 2012 januárjában perelt, és leállította a havi egymilliós utalást is.

Első fokon az RTL Klub nyert 2013-ban, de a bíróság hatályon kívül helyezte az ítéletet, és kezdődhetett elölről az egész. Tavaly ismét első fokon az RTL nyert, most pedig

jogerősen kimondták, hogy Nagy Alekosznak vissza kell adnia a VIII. kerületi lakást, és kifizetheti az 1,2 milliós perköltséget. 

Alekosz egyébként még mindig a TV2-nél van, az Édes Életben szerepelnek Baukó Évával együtt, aki szintén a VV4-ben tűnt fel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik