Szórakozás

Hadas Kriszta: Nekem is voltak tanítóim, akiktől halálra f…tam magam

A NőComment elnevezésű talk show legutóbbi beszélgetésénének szereplője volt Tatár Csilla is, aki viccesen elmesélte, hogy pályája elején kemény főnökei voltak a TV2-nél. Hadas Kriszta például többször is megríkatta, aki elől a mosdóba menekült, ahol benyugtatózta magát.

Ezután persze azt is elmondta, hogy ennek ellenére mindig is kedvelte és azóta is jó viszonyban vannak. A témában született bulvárcikkek után pedig közösségi oldalán is tisztázta a helyzetet.

A mai hírek pedig: NoComment, avagy így lesz egy színpadi gegből óriás műdráma. De komolyra fordítva a szót. Talán mindenkinek volt olyan tanítója, akit annyira tisztelt, hogy a legnagyobb motiváció a neki való megfelelés és bizonyítás volt. Ez pedig néha valóban strersszel jár. Ki jobban viseli, ki rosszabbul. Néhány éve mi sem gondoltuk volna, hogy együtt szereplünk, együtt autózunk, és ennyire örülünk egymásnak. És most is csak azt tudom, mondani, amit a színpadon mondtam: Mindent köszönök Hadas Kriszta!

– írta Tatár, akinek posztjára Hadas is reagált egy kommentben.

Csilla! Neked köszönhetem, hogy életemben először bulvár címlapra kerülhettem. Juj, de Jó! Egyébként nekem is voltak tanítóim, akiktől halálra f…tam magam, remegő térdekkel mutattam meg nekik a riportjaimat és hallgattam a kíméletlen kritikáikat, majd sírtam. Ez már csak így megy.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik