Szórakozás

Ezért él külön Szabó Zsófi és férje

Szabó Zsófi és Nyerő Párosból ismert párja, Kis Zsolt komoly készülődés után, több százfős násznép előtt, igazi álomesküvőn mondta ki a boldogító igent tavaly októberben. Hiába azonban az óriási szerelem, az RTL Klub műsorvezetője és férje még mindig külön élnek. Az ok: Zsoltit Nyíregyházára, Zsófit Budapestre köti a munkája.

“Vágyunk rá, hogy ezt a kétlaki életet fel tudjuk számolni, és reméljük, hogy idén ez sikerül is. Egyikünk sem akarja feladni az életét, én szeretnék még so­káig az RTL Klubnál dolgozni, Zsoltinak pedig Nyíregyházán van a vállalkozása, ott élnek a lovai. Igazából a lovak kötnek minket Nyíregyházához. Ez egy életforma, ami teljes embert igényel és pénzkeresési lehetőség is. Budapesten tartani lovakat drága, viszont ez mind meg van ott, Nyíregyházán”

– mondta a Borsnak a komoly betegséggel küzdő Szabó Zsófi, aki elárulta: férje versenyzik, és a patásokkal kereskedik, ez is pénzt hoz a házhoz. És bár Zsófi szeret dolgozni, nem tagadta, hogy ha minden kötél szakad, képes lenne áldozatot hozni a kapcsolatuk érdekében, hiszen mindkettejüket megviseli ez a távolság.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik