Szórakozás

Peller Anna 75 kilósan túlméretes?

Peller Anna és férje is ott voltak a múlt szombati Story-gálán. A színésznő nagyon csinos volt, de mint kiderült, nem volt egyszerű felöltöznie a nívós eseményre, mivel állítólag túlméretesnek számít.

A színésznő a Story videójában mesélte el, hogy egy ruhabolt eladója szerint az L-es méret túl nagy, ezért csak egyetlen darabot talált magára. De állítólag máshol sem könnyebb a helyzete, ha ki szeretne öltözni.

“Mivel kisgyerekes anyuka vagyok és nagyon elfoglalt színésznő, a ruha számomra egy picikét másodlagos dolog. Persze én is szeretnék jól kinézni, főleg egy ilyen eseményen. Nagyon nehéz ruhát választani, ez nem vicc. Én nem vagyok egy kövér disznó, viszont sovány sem vagyok. 178 centis, 75 kilós nő vagyok, és nagyon nehéz ruhát találni. Az elegáns ruhák befejeződnek nagyon sokszor az M-es méretnél, ami rám természetesen kicsi, a jobb combomra sem tudnám felhúzni az M-es ruhákat”

– mondta a riportban Peller Anna, aki ezért üzent is az illetékeseknek.

“Ez nekem nagyon küzdelmes. Jól esne, ha üzenhetnék a tervezőknek, hogy gyártsanak nagyobb ruhákat is. Könyörgöm, gyártsanak az átlag nőkre ruhákat, hogy öltözhessünk mi is csinosan!”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik