Szórakozás

Kedves Ferenc szerelme egymásnak ugrasztotta a barátnőket

Inverz Valentin-napot tartottak a celebek itthon, és a romantikázás helyett úgy döntöttek, inkább szétmennek: szakított Király Viktor, Dukai Regina és Zimány Linda is. Utóbbi apropóján arra gondoltunk, összegyűjtjük, kivel járt eddig (nyilvánosan) Kedves Ferenc.

Bódi Sylvi (2004-2007)

Az egykori playmate az első a híres barátnők listáján: Bódinak egyébként Kedves Ferenccel volt az első komoly kapcsolata, miatta is hagyott fel az aktképek készíttetésével. A júliusi szakítás oka elméletileg az volt, hogy elmúlt a szerelem, később pedig Bódi úgy nyilatkozott, több ideje jut olyan dolgokra, amik eddig nem fértek bele az életébe.

Megkerestek ugyanis több filmes ajánlattal, így ha minden jól megy, hamarosan színésznőként debütálhatok

– tette hozzá, amire egyébként idén tíz éve várunk.

Bódi akkor a Sztárok a jégen produkcióban is szerepelt, Kedves pedig mindent meg akart tenni azért, hogy megfelelően tudjon készülni a műsorra, ezért

kialakított neki egy jégpályát a kertjükben.

Debreczeni Zita (2007-kis szünet-2011)

Bódit Debreczeni követte a sorban, ami miatt a két lány egymásnak is feszült: a címlapokon üzengettek egymásnak. Végül elásták a csatabárdot azzal, hogy

Debreczeni fotókat készített Bódiról.

A júniusi szakítást megelőzte egyébként egy másik: a kapcsolat első másfél éve után elköltöztek egymástól, akkor a milliárdos üzletembert Metzker Vikivel hozták szóba. Aztán újra összejöttek, a végső elválás után Debreczeni nyilatkozott is az RTL Klubnak.

Ha valaki azt gondolja, vagy azt hiszi, hogy ez nem szerelem volt, az borzalmasan téved. Ez a kapcsolat nem kihűlt, mert mi még mindig szeretjük egymást. Olyan dolgok merültek fel azonban, amelyeket nem tudtunk megoldani

– mondta a Fókusz riportjában.

Sári Évi és Szunai Linda (2011-2012)

A szakítás után Kedvest hírbe hozták Sári Évivel, aki állította,

csupán barátság van közte és “Fecó” között.

Találgatásokra adott okot továbbá az is, hogy Szunai Linda szépségkirálynővel is fotózták a milliárdost, ráadásul évekkel azelőtt már a Szigeten is együtt koktéloztak.

Zimány Linda #1 (2012-2013)

2012 végén jött össze a Dzsudzsák Balázzsal történt szakítása után Zimány Linda és Kedves Ferenc – igaz, hónapokig jártak anélkül, hogy arról a nyilvánosságnak tudomása lett volna. De lett, és ez a most ügyvédjelöltként dolgozó nőt akkor úgy megrázta, hogy ki is szállt a kapcsolatból.

Nyílt titok, hogy Linda és Ferenc egy pár. Hónapok óta találkozgatnak egymással, ha éppen nincsenek együtt, akkor is folyamatosan SMS-eket küldenek egymásnak. Linda pedig egy szűkebb körben nyíltan beszél erről, nem is értem, hogyan tudott ez ennyi ideig titokban maradni

– mondta a Blikknek korábban egy informátor.

A helyzetet tetézte, hogy Bódi és Debreczeni is később értesült csak a szerelemről, ez pedig újabb feszültséget okozott.

Zimány Linda #2 (2015. augusztus – 2017. február)

Szerda délelőtt robbant a hír, hogy szinte napra pontosan másfél év után véget ért a második etap: hiába nyilatkozott az elmúlt időszakban havonta arról Zimány Linda, hogy már családot terveznek, úgy tűnik, ez a projekt bizonytalan ideig elmarad. A Life.hu-nak eljuttatott közleményében az áll:

a hír igaz, valóban különváltak útjaink Ferivel. Az utóbbi időben az érzéseink egymás iránt megváltoztak, a barátság viszont megmaradt, éppen ezért tudtunk felnőtt emberek módjára, intelligens módon különválni. Egyelőre ezt láttuk megoldásnak, de azt nem tudjuk, hogy mit hoz még a jövő… Éppen ezért kérem a sajtó képviselőit, tartsák tiszteletben kérésünket: a továbbiakban nem szeretnénk a magánéletünkről nyilatkozni.

A Fókuszban debütált az újralehelt szerelem.

Zimány egyébként az alábbi képpel kívánt boldog Valentin-napot Instagram-követőinek.

Happy Valentine’s Day Photo: @vivienborzi Hair: @beci2222 , @besthairstudio Nails: @msdeeviine

Linda Zimany (@lindazimany) által megosztott bejegyzés, 2017. Febr 14., 02:11 PST

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik