Szórakozás

Kedves Ferenc szerelme egymásnak ugrasztotta a barátnőket

Molnár Dávid
Molnár Dávid

újságíró. 2017. 02. 15. 15:07

Inverz Valentin-napot tartottak a celebek itthon, és a romantikázás helyett úgy döntöttek, inkább szétmennek: szakított Király Viktor, Dukai Regina és Zimány Linda is. Utóbbi apropóján arra gondoltunk, összegyűjtjük, kivel járt eddig (nyilvánosan) Kedves Ferenc.
Korábban a témában:

Bódi Sylvi (2004-2007)

Az egykori playmate az első a híres barátnők listáján: Bódinak egyébként Kedves Ferenccel volt az első komoly kapcsolata, miatta is hagyott fel az aktképek készíttetésével. A júliusi szakítás oka elméletileg az volt, hogy elmúlt a szerelem, később pedig Bódi úgy nyilatkozott, több ideje jut olyan dolgokra, amik eddig nem fértek bele az életébe.

Megkerestek ugyanis több filmes ajánlattal, így ha minden jól megy, hamarosan színésznőként debütálhatok

– tette hozzá, amire egyébként idén tíz éve várunk.

Bódi akkor a Sztárok a jégen produkcióban is szerepelt, Kedves pedig mindent meg akart tenni azért, hogy megfelelően tudjon készülni a műsorra, ezért

kialakított neki egy jégpályát a kertjükben.

Debreczeni Zita (2007-kis szünet-2011)

Bódit Debreczeni követte a sorban, ami miatt a két lány egymásnak is feszült: a címlapokon üzengettek egymásnak. Végül elásták a csatabárdot azzal, hogy

Debreczeni fotókat készített Bódiról.

A júniusi szakítást megelőzte egyébként egy másik: a kapcsolat első másfél éve után elköltöztek egymástól, akkor a milliárdos üzletembert Metzker Vikivel hozták szóba. Aztán újra összejöttek, a végső elválás után Debreczeni nyilatkozott is az RTL Klubnak.

Ha valaki azt gondolja, vagy azt hiszi, hogy ez nem szerelem volt, az borzalmasan téved. Ez a kapcsolat nem kihűlt, mert mi még mindig szeretjük egymást. Olyan dolgok merültek fel azonban, amelyeket nem tudtunk megoldani

– mondta a Fókusz riportjában.

Sári Évi és Szunai Linda (2011-2012)

A szakítás után Kedvest hírbe hozták Sári Évivel, aki állította,

csupán barátság van közte és “Fecó” között.

Találgatásokra adott okot továbbá az is, hogy Szunai Linda szépségkirálynővel is fotózták a milliárdost, ráadásul évekkel azelőtt már a Szigeten is együtt koktéloztak.

Zimány Linda #1 (2012-2013)

2012 végén jött össze a Dzsudzsák Balázzsal történt szakítása után Zimány Linda és Kedves Ferenc – igaz, hónapokig jártak anélkül, hogy arról a nyilvánosságnak tudomása lett volna. De lett, és ez a most ügyvédjelöltként dolgozó nőt akkor úgy megrázta, hogy ki is szállt a kapcsolatból.

Nyílt titok, hogy Linda és Ferenc egy pár. Hónapok óta találkozgatnak egymással, ha éppen nincsenek együtt, akkor is folyamatosan SMS-eket küldenek egymásnak. Linda pedig egy szűkebb körben nyíltan beszél erről, nem is értem, hogyan tudott ez ennyi ideig titokban maradni

– mondta a Blikknek korábban egy informátor.

A helyzetet tetézte, hogy Bódi és Debreczeni is később értesült csak a szerelemről, ez pedig újabb feszültséget okozott.

Zimány Linda #2 (2015. augusztus – 2017. február)

Szerda délelőtt robbant a hír, hogy szinte napra pontosan másfél év után véget ért a második etap: hiába nyilatkozott az elmúlt időszakban havonta arról Zimány Linda, hogy már családot terveznek, úgy tűnik, ez a projekt bizonytalan ideig elmarad. A Life.hu-nak eljuttatott közleményében az áll:

a hír igaz, valóban különváltak útjaink Ferivel. Az utóbbi időben az érzéseink egymás iránt megváltoztak, a barátság viszont megmaradt, éppen ezért tudtunk felnőtt emberek módjára, intelligens módon különválni. Egyelőre ezt láttuk megoldásnak, de azt nem tudjuk, hogy mit hoz még a jövő… Éppen ezért kérem a sajtó képviselőit, tartsák tiszteletben kérésünket: a továbbiakban nem szeretnénk a magánéletünkről nyilatkozni.

A Fókuszban debütált az újralehelt szerelem.

Zimány egyébként az alábbi képpel kívánt boldog Valentin-napot Instagram-követőinek.

Happy Valentine’s Day Photo: @vivienborzi Hair: @beci2222 , @besthairstudio Nails: @msdeeviine

Linda Zimany (@lindazimany) által megosztott bejegyzés, 2017. Febr 14., 02:11 PST

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Local demonstrators march with a flag with the image of Russian President Vladimir Putin and Hungarian Prime Minister Viktor Orban close to the headquarter of the governor FIDESZ party at Heroes Square as students, teachers of the Central European University and their sympathizers protest in downtown Budapest on April 9, 2017. 
Hungarian lawmakers approved legislation that could force the closure of a prestigious Budapest university founded by US billionaire investor George Soros, sparking fresh protests. The English-language Central European University (CEU), set up in 1991 after the fall of communism, has long been seen as a hostile bastion of liberalism by Prime Minister Viktor Orban's government.  / AFP PHOTO / ATTILA KISBENEDEK
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.