Szórakozás

Orosz Barbara kimaxolta a Valentin-napi szívecskézést

Február 14-e van, így természetesen rózsaszínben, pirosban, szívekben és rúzsfoltokban úszik ma az összes közösségi oldal, és számítani lehet arra is, hogy a celebek számot adnak majd arról, ki mennyire szerelmes éppen élete legigazibb Nagy Ő-jébe.

Orosz Barbara műsorvezető sem maradt ki a Valentin-napi ömlengésből posztolásból, sőt szinte ő nyitotta a sort reggeli bejegyzésével; amiben azonban nem szerelmet vallott, és még csak nem is millió rózsából álló csokrot fotózott, hanem nosztalgiázott egy sort, és megmutatta azt, ő hol, és miért hord a bőrébe égetve egy szívet – ráadásul az év minden napján.

“Úgy történt, hogy egy meleg őszi napon a Nagyszüleim kerti partyt adtak nagy, vidám, pezsgő, szenvedélyes családunknak..
Én természetesen mindenben jelen akartam lenni, 6 évesen fára másztam, rosszcsontkodtam, uralltam a környéket, és igazi vezéregyéniség voltam, aki a szőke fürtök alatt simán felért 6 srác zsiványságàval.
Imádott Nagymamám a konyhában sürgött-forgott, épp kacsa töpörtyűt sütögetett, amikor belopóztam hozzá, hogy megijesszem.
A kredencen észrevettem a kedvenc bögrémet, amiben azt hittem a teám gőzölög…
A következő pillanatban már rá is vetettem magam a zsákmányra, de a forró olaj ami benne volt megsütötte az ujjaimat és a bögre kiesett a kezemből..
Így történt, hogy a szerelem megbélyegezett egy életre, és ezt a szabályos szív alakot égette a bőrömbe…Óriási mázlim volt, hogy a testem többi része nem égett meg.
Az utókezelés természetesen szörnyű volt, hosszú heteken, hónapokon át tartott. Apa a falu orvosa, így természetesen fájt Neki is minden egyes átkötözés..
A szüleim szerették volna plasztikáztatni, de már gyerekként azt mondtam, ennek itt a helye, ennyi baj érjen egész életemben..
És ez így van jól. Amikor bármi rossz történik velem csak ránézek és eszembe jut mennyire szerencsés vagyok. Ezért nincs helye az önsajnàlatnak az életemben” – írja többek közt a tévés, akinek teljes bejegyzését az alábbi fotó alatt lehet elolvasni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik