Szórakozás

Majka: Lojális vagyok a TV2-höz, mert az én szerződésem a legjobb az országban

Az év legjobb műsorvezetőjévé választották a hétvégi Story-gálán Majoros Pétert, azaz Majkát, aki a Velvetnek adott interjúban többek közt a képernyős jelenlétéről, és a csatornához fűződő kapcsolatáról is beszélt.

“Az jó érzés, hogy az esztrádműsorokban számítanak rám. Ez jelent valamit, hogy amit így közösen csinálunk az jó. Amúgy nagyon jó barátaim ülnek ott, ahol eldől, hogy ki milyen műsort kap. Ahogy a fociban is számít, hogy ki kinek az apja, úgy itt sincs ez másként. De az sem mellékes, mondjuk egy élő műsor kiosztásakor, hogy nagyon kevés ember van az országban, aki egy ilyet üzembiztosan tud vezetni. Plusz még a sajtó is kíváncsi rá, van egy magánélete, aminek egy részét annyira azért nem fél megmutatni. Szerintem a két kereskedelmi tévénél jó, ha hatan vagyunk, akik ezeknek a feltételeknek megfelelnek” – fejtegette Majka, aki a TV2-nél tapasztalható új vonalról ugyan nem beszélt, azt viszont elárulta, nem állna érdekében a konkurens csatornával tárgyalni.

Abszolút lojális vagyok, mivel van egy szerződésem, és biztosan állíthatom, hogy az egyik, sőt, ki merem mondani, a legjobb az országban. Nemcsak a pénz, hanem az egyéb feltételek (a darabszám, a munkamennyiség, stb.) miatt, amit nem lehet überelni. Egyrészt tehát nem is tudnak olyat mondani a másik oldalról, amiért én felállnék; másrészt, minek mennék, amikor itt ülnek azok az emberek, akik engem mozgatnak.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik