Szórakozás

Hazaengedték a kórházból Pécsi Ildikót

Ahogy azt korábban megírtuk, megromlott egészségi állapota miatt kórházba került a 76 éves színésznő, ahonnan azonban a hétvégén már haza is engedték.

“A művésznő már jól van, egy kicsit fel kellett „turbózni”.  Az orvosi utasítás szerint nem szabadna idegeskednie, de ezt elég nehéz ebben a helyzetben megállnia” – mondta el a Borsnak egy közeli ismerős.

Jelen állás szerint ugyan egyetlen per sincs folyamatban Pécsi Ildikó, a fia, és annak exfelesége, Pártos Csilla között, mivel a bíróság kimondta a válást, és a vagyont is elosztották;már ami volt, sok mindent ugyanis sem Csaba, sem gyermeke anyja nem kapott – még egy ingatlant sem. Amiben Pártos Csilla és a fia lakik, az Pécsi Ildikóék tulajdona, ebből a lakásból szeretnék minél előbb kiköltöztetni a volt menyüket. A művésznő ügyvédje szerint példaértékű az az emberi tartás, amivel Pécsi Ildikó viseli a megpróbáltatásokat.

“Újra és újra megpróbálnak Pártos Csilláék fogást találni az ügyfelemen, de eddig totális sikertelenség koronázta a próbálkozásaikat. Az elmúlt időszakban három keresetet nyújtottak be vagyonjogi vonatkozásban, de mindhármat elutasították, bíróság elé sem kerültek. A válás kapcsán egyedül a gyermektartási ügy van folyamatban, ezenkívül semmilyen követelésüket nem tudták érvényesíteni a bíróságon” – monda el dr. Bilkei Dávid ügyvéd, dr. Gerencsér András, Pártos Csilla ügyvédje azonban még három ügyben szeretne érdeket érvényesíteni: rokontartás miatt, vagyonközösség megszüntetése miatt, és egy ajándékozási szerződés érvénytelenítése tárgyában.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik