Szórakozás

Sophie Ellis-Bextort a legkevésbé sem zavarja, hogy mindenki egy számot kér tőle

A 18. Story-gála megadta a módját, idén Medveczky Ilona mellett hívtak egy sztárfellépőt is, Sophie Ellis-Bextort, aki a díjátadón adott elő pár számot. A minikoncert előtt beszélgettünk kicsit az énekesnővel, és kiderült, hogy meglepően sokat tud a gáláról, még azt is eltalálta, hogy 1999 környékén rendezték az elsőt. Bravó, felkészülésből ötös.

Ha egy fellépésre megyek, szeretek informálódni. Ráadásul találkoztam pár emberrel Magyarországról, akik meséltek a Story-gáláról.

Fotó: Berecz Valter

Persze itt nemcsak a díjátadó a lényeg, hanem a vendéglista is. A biztos arcokon túl ki az, aki próbál kitűnni a tömegből. Éppen ezért kérdeztük az énekesnőt, hogy ismer-e a magyar hírességek közül bárkit.

Nem, de szeretnék. Az az igazság, hogy a magyar celebekből elég gyengén állok.

A fellépése ugyan rövid volt, de élőben szólt, a legismertebb számait hozta. Sophie Ellis-Bextor már több mint 20 kezdte, hamar befutott. Ma háromgyerekes anya, és egyáltalán nem sírja vissza a 2000-es éveket.

Különböző fázisok ezek az ember karrierében, de ha azt vesszük, hogy mikor éreztem a legjobban magam, akkor a jelent választanám, hiszen olyan zenét csinálok, amilyet szeretek, ráadásul a saját feltételeim szerint. De ez persze nem jöhetett volna össze, ha nem dolgozom keményen.

Fotó: Berecz Valter

A nagy kérdés viszont, hogy mennyire zavarja, hogy a sokan a legismertebb számával, a Murder on The Dancefloorral azonosítják be.

Ez szuper. Az a helyzet, hogy a legtöbb előadónak egy-vagy két slágere jön össze, sokaknak meg egy se. Nagy ajándék, hogy énekesként van egy olyan dalom, amit az emberek szeretnek.

Ja, és Ellis-Bextor csinált a Snapchat oldalunkra egy füles szelfit, huszonnegy néven talál minket.

Sophie Ellis-Bextort a legkevésbé sem zavarja, hogy mindenki egy számot kér tőle 3
Fotó: Snapchat / huszonnegy

Ha kedvet kapott a Story-gálához, olvassa vissza az élő közvetítésünket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik