Szórakozás

Megvannak A Dal 2017 döntősei

Február 11-én lezajlott A Dal 2017 második elődöntője, összeállt a döntősök listája – jövő szombaton kiderül, ki képviseli Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon.

A döntősök első felét pénteken hirdették ki, ők a következő előadók: Pápai Joci, Kanizsa Gina, Radics Gigi és a nézők kedvence, a Soulwave.

A szombat esti adásban Tóth Gabi & Freddie Shuman feat. Lotfi Begi Hosszú idők című, népzenei ihletésű popdala 44 pontot kapott a zsűritől és nézőktől. Egy ponttal kevesebb, 43-43 jutott a Leander Kills metálos, rockos számának, az Életnek, valamint Zävodi + Berkes Olivér produkciójának, a #háttérzajnak. A negyedik továbbjutó a nézők szavazataival a Kállay Saunders Band előadásában a Seventeen című dal lett, így az együttes szintén bejutott a döntőbe.

A második elődöntőben hirdették ki A Dal 2017 Legjobb Dalszövege díj nyertesét is. A közönség és a zsűri szavazatai alapján az elismerést Köteles Leander kapta az Élet című dalért, amelyet a Leander Kills előadásában láthattak és hallhattak a tévénézők szombat este.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik