Szórakozás

Plasztikáztatni készül Sebestyén Balázs

Sebestyén Balázs sokszor elmondta már, hogy mennyire hiú. A hétköznapokban sok módszert bevet a fiatalos kinézetért, de mint kiderült, a házi praktikák szerinte már kevésnek bizonyulnak, ezért plasztikai sebészhez fordul.

“Kicsit mindig szörnyülködöm a tükör előtt, és vigasztaló pillantásokat várok a feleségemtől, hogy „Nem! Nem úgy van! Nem jön!” De ahogy elkezd az ember öregedni, akkor rájön, hogy egyszer nem lesz, és én attól mindig megrémülök. Nemrég megkaptam egy nagyon jó plasztikai sebész elérhetőségét, és amikor ezt nekem ajánlotta egy nálam idősebb pasi, abból éreztem, hogy öregszem, hogy komolyan elgondolkoztam: mi lenne, ha felhívnám? Lehet, hogy eljön az a pont, amikor a plasztikázást elképzelhetőnek tartanám. Az ember kicsit befekszik, és akkor kicsit varrnak rajta. (…) Most jött el az a pillanat, hogy elmenjek konzultáció­ra egy szépségklinikára, hogy nézzük meg, mik a lehetőségek”

– mondta az ATV KrizShow című műsorának felvételén az RTL KLub és a Rádió 1 műsorvezetője, aki még mindig nem kapta meg a novemberi fizetését.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik