Szórakozás

Galambos Lajos lánya tudja, hogy miért ültethették le az apját

Galambos Lajos 18 éves lánya, Boglárka néhány napja nyitotta meg első önálló kiállítását. Festményei között arról is beszélt, hogy nem mindig könnyű Lagzi Lajcsi lányának lenni.

“Persze vannak előnyei is annak, hogy Galambos va­gyok, de megvannak az árnyoldalai is. Itt van például az a meghurcolás, amin keresztülmentünk. Rengeteg bántó megjegyzést, üzenetet kaptam, csak mert a lánya vagyok. Persze igyekeztem ezekre nem figyelni, mert szeretnék abban bízni és hinni, amit én tudok apáról. Szerencse, hogy azért többen voltak, akik segítettek, támogattak minket”

– mondta a Borsnak Galambos Boglárka, aki szerint illegális gáz-, áram- és vízfogyasztással gyanúsított apja a nagy szája miatt került bajba.

Fotó: Olajos Piroska

“Iszonyú nehéz volt feldolgoznunk, közben ott volt a karácsony is, amit ak­kor először apa nélkül kellett túlélnünk. Az tartotta bennünk a lelket, hogy reménykedtünk, kiderül az igazság. Bíztunk benne, hogy apa a nagy száját kicsit visszafogja, mert ez az egész amiatt robbanhatott ki, hogy valakinek beszólt valamit, és a másik így állt bosszút. Az a baj, hogy apa amit gondol, azt azonnal ki is mondja, ő ilyen. Ezért van, hogy bajba kerül.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik