Szórakozás

Som-Balogh Edina a terhessége 9.hónapjában is nő akar maradni

Már csak néhány hét és megszületik Som-Balogh Edina második babája, Lilien. Az anyuka már készül a nagy napra, hogy egy magánklinikát életet adjon a kislánynak, akit lehet, hogy vízben fog megszülni.

Természetesen izgulok. Közel vagyunk már nagyon a szüléshez. Ilyenkor az ember próbál már agyban, lélekben meg mindenhogyan felkészülni arra, hogy hamarosan megérkezik a negyedik családtagunk

– mondta a StoryExtrának az egykori Barátok Közt szereplő, aki azt már biztosan tudja, hogy sminkben fog elindulni a szülőszobára, addig pedig igyekszik az utolsó pillanatig nagybetűs nő maradni.

Azért nem könnyű. Főleg így a nagy hassal. Már néha én is azt mondom, hogy egyszerűbb lenne apa pólóját fölvenni és az ő tréning gatyáját és bedőlni az ágyba, és egész nap tévét nézni meg eszegetni valamit. Nem azt mondom, hogy mindig topon kell lenni, ez nem erről szól. Szerintem az fontos, hogy attól, hogy mi kismamák vagyunk, attól még nők is vagyunk. Én szerintem mindenki úgy éljen, meg úgy élje meg a mindennapjait kismamaként is, ahogy neki kényelmes és ahogy ő boldog tud lenni.

Olvasói sztorik