Szórakozás

Liptai Claudia: Igenis van olyan, hogy valakinek nincs elég teje, de ettől még nagyon jó anyuka

A műsorvezető a Bestben vezetett babanaplójában ezúttal kisfia táplálásának nehézségeiről vallott, és elárulta azt is, mennyire okolta magát korábban azért, mert idősebb gyermekét nem sikerült szoptatnia.

“Ezt a kálváriát már egyszer volt szerencsém végigjárni Panka születése után. Nagyon akartam, mindent megtettem. Megittam mindent, megettem az összes tejfaksztó gyógynövényt. Hosszú órákon át fejtem éjszakákon át. Sokat sírtam, ami biztos nem tett jót, és szinte belebetegedtem, hogy én nem tudom magamból táplálni a gyerekem” – emlékezett vissza Liptai Claudia, aki a kis Marcival is hasonlóan járt, azzal a különbséggel, hogy már nem okolja magát a hozzátáplálás miatt.

“Egy hét után kiderült, hogy mégsem hízott annyit, mint kellett volna. Nem volt mese, hozzá kellett táplálnom. Amikor készítettem az első adag tápszert, bevillant egy tíz évvel ezelőtti kép, ahogy ugyanezt teszem Pankának, sírva, mert magamat okoltam, hogy miért nem tudom csak magamból etetni. Most sem volt felhőtlen a pillanat, de már tudtam, hogy magamat okolni jó nagy hülyeség. Igenis kérem, van olyan, hogy valakinek nincs elég teje, de attól még nagyon jó anyuka” – összegzi a bejegyzésben a műsorvezető.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik