Szórakozás

Sarka Kata megváltoztatta a nevét

Azt már biztosan tudni lehet, hogy Sarka Kata és Hajdú Péter két közös gyerekük ellenére sem próbálja megoldani a kapcsolatát, de a celeb üzletasszony néhány héttel ezelőtti kifakadása után az sem kizárt, hogy csúnya válás elébe néznek.

Az mindenesetre tény, hogy Sarka minden lehetséges módon szabadulni akar férjétől, így már most névváltoztatási kérvényt adott be, sőt, a legtöbb hivatalos papírját már meg is kapta. A házasságkötés után ugyanis Hajdú-Sarka Kata lett, de mostantól ismét lánykori neve szerepel az iratokon.

Ezt meg tu­dom erősíteni, de nem akarok róla beszélni

– közölte a Borssal Sarka, akinek egyik barátnője már bőbeszédűbb volt a témával kapcsolatban.

Általában a válóper alkalmával szokták megejteni a névváltoztatást is, de az ő esetükben nem lehet tudni, hogy végül is mennyi idő alatt tudnak majd elválni és megegyezni a felmerülő kérdésekben, s a bíróság mikor mondhatja ki, hogy felbontja a házasságukat. Kata azonban ezt nem akarta megvárni, mert így demonstrálja azt, hogy formai­lag sem tartozik többé Petihez. Az útlevelét már meg is kapta, a Sarka Kata névre szóló személyi okmányait pedig valószínûleg heteken belül átveheti.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik