Szórakozás

Holtan találták Károly herceg keresztlányát

Tara Palmer-Tomkinson Anglia egyik híres IT girl-je, tévés személyisége volt. Szülei révén pedig, akik hosszú évek óta baráti  kapcsolatban álltak a királyi családdal, Károly herceg keresztlányává vált és részt vett Vilmos és Katalin esküvőjén is.

A 45 éves nőt a rendőrök találták meg szerda délelőtt londoni otthonában. Halálának részletei egyelőre tisztázatlanok, hiszen a nyomozás még korai szakaszban van – írja a The Sun. Azt azonban már hónapok óta tudni lehet, hogy Palmer agytumorral küzdött.

Fotó: Europress/KIRSTY WIGGLESWORTH / POOL / AFP
Fotó: Europress/KIRSTY WIGGLESWORTH / POOL / AFP

Novemberben beszélt először az állapotáról. Akkor elmondta, hogy orvosa múlt év januárjában közölte vele a lesújtó diagnózist, ami egy vérvétel során derült ki. Ráadásul egy ritka autoimmun betegségtől is szenvedett, ami kezelés nélkül végzetes lehet, ám a gyógyszerek ellenére is megtámadhatja a légutait, a tüdejét és a veséket.

Rettenetesen megijedtem. Olyanok kezdtek el járni a fejemben, hogy meg fogok halni és már csak néhány hetem van hátra az életemből. Most már teljesen másképp állok hozzá. Sokkal nyugodtabb lettem és szeretem azt, aki most vagyok

– nyilatkozta még novemberben Tara Palmer-Tomkinson.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik