Szórakozás

Orosz Barbarát felháborította egy kislány fehérneműs fotója

A vörös műsorvezető Tűsarok című műsora során sokszor kerül kapcsolatba modellekkel, azt azonban nem tudja tolerálni, ha kislányokból felnőtt nőt csinálnak a kamera előtt. Orosz Barbara most egy fehérneműcég kampányfotója miatt borult ki, amit aztán hosszasan elemzett közösségi oldalán.

Nem szoktam ‘negatívkodni’, de bennem ez a fehérneműs fotó, ami egy nagy márka kampányának egyik eleme, enyhén szólva is kifejezetten rossz érzést kelt. Egy gyereklányra szexis fehérneműt adni, amint szerencsétlen koravén sminkben ‘epedve várja’ a
Valentin napot egy gyűrött ágy szélén… Csak az jut eszembe, hogy én az ő korában – ami lehet úgy 12 – , szexis fehérnemű helyett még cicás trikót hordtam, és szemérmesen takargattam magam az öltözőben tesi óra előtt…

– kezdte a tévés, aki szerint a médiának nem szabadna ilyen helyzetbe hozni a fiatalokat. Ő ebben igyekszik példát mutatni.

A Tűsarokban hetente dolgozom együtt ezzel a korosztállyal. Ilyenkor én is nagyon körültekintő vagyok, gyakran megkérem a szülőket, hogy nyugodtan nézzék végig a forgatást, hogy lássák, a lányok teljesen biztonságban vannak. Sosem hoznám őket olyan helyzetbe, hogy pl.szexis fehérneműben kelljen flangálniuk a kamera előtt. Ilyen esetekben mindig jelzem az ügynökségnek, hogy idősebb lányt szeretnék a felvételhez.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik