Szórakozás

Dévényi Tibor különleges ajándékkal lepte meg magát 70. születésnapjára

A pöttyös labdák ásza néhány nap múlva betölti a hetvenet. Dévényi Tibi bácsi ennek ellenére nem tervez nagy bulit, helyette inkább kis összejöveteleket szervez a barátaival és a családjával. Ajándékokra se igazán vágyik, hiszen ahogy mondja, ő már mindent megkapott az élettől. Egy különleges dolog azért mégis akadt.

Szerencsés csillagzat alatt születtem, minden megadatott nekem, amire vágytam. Úgyhogy inkább megleptem magam Mol­lyval, egy kis yorkshire kutyussal. Az utóbbi időben ugyanis sokan mondták, hogy legyen egy kiskutyám, mert akkor rákényszerülök, hogy ne legyek lusta. Egészségesen megmozgat, mivel napjában háromszor is le kell vinni sétálni. Elmentünk hát egy menhelyre, ahol két kutya azonnal szerelmes lett belém. Közülük kellett választanom. Molly na­gyon feldobja a napjaimat

– mesélte a Borsnak a retró dj, aki csak néhány hónapja számolt be arról, hogy egy nála 14 évvel fiatalabb nő mellett találta meg a boldogságot. A kapcsolat azonban nem friss: már kilenc éve tart és össze is költöztek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik