Szórakozás

Demcsák úgy leoltotta a hülyeségeket beszélő Schobert Norbit, hogy öröm volt nézni

Már majdnem untuk picit Schobert Norbert alternatív tényeit és az azt követő újabb és újabb kirohanásait, de szerencsére ma reggel bejelentkezett a Mokkában, és megfejtette:

a Google a hibás.

Ha valaki esetleg szatyorban élt az elmúlt napokban: a fitneszguru legújabb áltudományos ámokfutása középpontjában a kokain vegyjele (sic!) és az állt, hogy bizonyított tény, hogy a cukor olyan addiktív, mint a kokain.

Jó, de hogyan is kerültünk oda, hogy a Google a hibás? Norbi telefonon jelentkezett be a TV2 reggeli műsorában, és elmondta, hogy ha az ember elkezdi beírni a keresőbe, hogy kokain, az első, amit kidob, hogy a kokain vegyjele. Kipróbáltuk, tényleg így van!!! Micsoda boszorkányság!

Őrület!!!
Őrület!!!

Schobert félig beismerte, hogy régen járt már suliba, és nem emlékszik a kémiaórákra (amely beismerés kicsit ijesztő, tekintve, hogy az élelmiszeripari tevékenységének köszönhető vagyona egy része), de aztán gyorsan ráment arra, hogy a kommentelők szemetek, nagyon rosszul esett neki, hogy milyen gonoszak voltak, mire az egyik műsorvezető, Demcsák Zsuzsa benyögte:

Drága Kincs, aki kiteszi magát a kirakatba, annak ezt el kell viselnie.

Mivel Schobert újra és újra kijelentette, hogy bár a vegyjel hülyeség volt, azért neki igaza volt, Demcsák anyai hangon csitítgatta, “ne rontsd a helyzeted”, és tényleg minden erejével próbálta leállítani az Update-pápát. Nézze csak!

Frissítés: Azóta ismét tudta fokozni a fokozhatatlant.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik