Szórakozás

Pécsi Ildikó még mindig kórházban van

A színésznő fia és exfelesége, Pártos Csilla hivatalosan ugyan már elváltak, de a kettejük között húzódó pereskedés már három éve tart és még senki sem látja a végét. Márciusban például az a per kezdődik el, amiben Pártos egykori anyósát, Pécsi Ildikót rokontartásra perelte be.

A színésznő mindezt nehezen viseli, néhány napja kórházba került és úgy nyilatkozott, hogy csak remélni tudja, hogy megéli a tavaszt. A Blikk most újra felkereste telefonon, Pécsi pedig már sokkal derűlátóbb volt.

Mindent megteszek, hogy meggyógyuljak! Az biztos, nem szerelemből szurkáltatom most magam az orvosokkal, öt éve nem voltam ugyanis kórházban. Bejöttem, mert néha valóban úgy éreztem, nem élem túl ezt a méltatlan helyzetet

– kezte a színésznő, akinek férje, kertje és a humor adnak erőt.

Ez egy vicc! Még hogy én vagyok az alperes! Nem vagyok hajlandó megijedni, pláne félni. Nem baj, ezen is túl fogok lendülni, mert nem az a fajta vagyok, aki olyan könnyen feladná. Túléltem én ennél nagyobb tragédiát is, amikor évekkel ezelőtt komoly autó­balesetet szenvedtem, amibe sokan belehaltak volna, de én még mindig itt vagyok. Túlélem ezt is! Nekem nem egy, ezer őrangyalom van! Így lesz ez a peremnél is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik