Szórakozás

Kristen Stewart Trumpnak: nagyon meleg vagyok, haver

Most szombaton Stewart nyitotta a Saturday Night Live Show-t, és leginkább Trumpnak üzent. Az elnököt nem először vették elő a műsorban, de a színésznő most rátett Alec Baldwinra egy lapáttal, és felemlegette, hogy Donald Trump mennyire szeretett régen róla tweetelni.

Igazából csak a szívén viselte Robert Pattinson sorsát, akivel Stewart olyan csúnyán elbánt.

A következő a rövid történetük: Kristen Stewart még akkor jött össze Robert Pattinsonnal, mikor ő egy megközelíthetetlen gimis lányt játszott, Pattinson meg egy hősszerelmes vámpírt a Twilightban. Nemcsak a filmben, de igaziból is egymásba szerettek, évekig voltak együtt. A kapcsolatuknak akkor lett vége, mikor kiderült, hogy Stewart megcsalta Pattinsont a Hófehér és a vadász rendezőjével 2012-ben. Rupert Sandersről és Stewartról közös képek jelentek meg, később még megpróbálták Pattinsonnal, majd végleg szakítottak.

Na, Donald Trump ekkor szállt be a témába, Twitteren javasolta többször a színésznek, hogy inkább hagyja a fenébe Kristen Stewartot, mert aki egyszer megcsalta a barátját, máskor is meg fogja tenni. Stewart az SNL-es monológjában összeszámolta, hogy Trump tizenegyszer foglalkozott a szerelmi életével.

Tudja, hogy az elnök soha nem volt a rajongója, aztán hozzátette, hogy az meg pláne nem javít a kapcsolatukon, hogy Stewart meleg.

A színésznő jelenleg Stella Maxwell modellel jár. Sokkal nyíltabban felvállalja a kapcsolatait, amióta comingoutolt. Egy korábbi interjúban elmondta, hogy amíg a Pattinsonnal való kapcsolata egy eladható termék volt, addig most egy pozitív üzenetet tud közvetíteni azzal, hogy nem titkolja a barátnőit.

Miután megüzente Trumpnak, hogy már biztos nem lesznek legjobb barátok, bazmegelt egyet véletlenül élő adásban, aztán elszégyellte magát, hogy akkor ide se hívják többet. A teljes monológot az alábbi videón tudja megnézni.

Cover: George Pimentel / Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik