Szórakozás

Pásztor Anna nyitott kapcsolatáról és anyagi nehézségeiről vallott

Az extravagáns énekesnő ritkán mutatkozó férjével, Balázzsal együtt a Hálószobatitkok című műsor vendége volt, ahol meglepő őszinteséggel meséltek nem éppen hétköznapi kapcsolatukról.

Az adás kezdetén rögtön elárulták például, hogy Pásztor Anna férje nagyon szeret verekedni, különösen ha a gyengébbeket kell megvédenie. Emiatt komoly zűrbe is keveredett már, az énekesnő szerint nagy szerencse, hogy tavaly nem csukták le párját.

De kiderült az is, a közel 26 éves kapcsolatuk alatt volt olyan időszak, amikor távol éltek egymástól, és ez idő alatt teljes szabadságot adtak egymásnak, és előfordult, hogy jó barátságba is keveredtek a másik éppen aktuális szerelmével.

Az Anna and the Barbies frontembere arról is lehengerlő nyíltsággal mesélt, hogy első gyermeke születése előtt kilenc négyzetméteren éltek, de olyan is előfordult, hogy férje családjánál “egymás hegyén-hátán” kellett meghúzni magukat, emellett pedig megtanulta, hogyan lehet a száraz kenyérből mikróban újra frisset varázsolni.

De a nélkülözés mellett volt részük igazi luxusban is: Balázs ugyanis egy ideig Dubajban dolgozott, ahol Ferrarival fogadta a hozzá érkező Annát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik