Szórakozás

Havas Henrik: A cinizmus szerep, amit kitaláltam magamnak

A többek közt flegma stílusáról elhíresült riporter az e heti Best magazinban a nőkről, a nőkkel való kapcsolatáról mesélt.

“A feleségemet 23 évesen ismertem meg, mindketten szabadulni akartunk otthonról, így belevágtunk a közös életbe. Aztán jött egy gyerek, majd a következő. Bár a szenvedély elhalványul egy idő után, a mai napig nagyon szeretem. Főleg, mert óriási türelem és megértés kellett ahhoz, hogy velem maradjon” – meséli Havas Henrik, aki azért nem látja annyira elviselhetetlennek a képernyőről megszokott, cinikus énjét.

“A cinizmus szerep, imázs, amit kitaláltam magamnak. A való életben kedvesebb vagyok egy fokkal. A nőket kifejezetten tisztelem, szeretem például magázni őket. A gond csak az, hogy nagyon rossz az arcmemóriám. Volt olyan újságírónő, aki már harmadszor készített velem interjút, és még mindig bemutatkoztam neki. Ez az én hiányosságom, ami a nőknél baromi kínos” – nyilatkozta a tévés, aki elárulta azt is, lányunokái abszolút az ujjaik köré tudják csavarni, így szerencsének érzi, hogy már egy fiú is érkezett a családba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik