Szórakozás

Gönczi Gábor címlapon mutatta meg kisfiát

A két és fél hónapos Áronnal, na és persze párjával, Ildikóval közösen a legfrissebb Best magazin borítójáról mosolyog a Tények műsorvezetője.

Gönczi Gáborról és családjáról nemcsak exkluzív fotók találhatók a hetilapban, hanem a híradós és párja hosszan mesélnek arról is, hogyan változtatta meg mindennapjaikat kisfiuk érkezése, és elárulták azt is, lehet-e számítani esküvőre, vagy a család bővülésére a közeljövőben.

“Most már biztosan nem lesz hagyományos menyegzőnk lánykikéréssel, nagy lakodalommal. Az még akkor lett volna, ha Áron születése előtt összeházasodunk. De azért megadjuk majd a módját. (…) Ez a következő egy-két év nagy eseménye lesz” – olvasható a cikkben, ahol arról is szó esik, pár év múlva újabb nagy esemény is várható lehet.

“Jó érzés, hogy Áronnal család lettünk. Jól éreztük mi magunkat Ildivel kettesben is, de valójában most kezdődött el az életünk. (…) Szeretnénk még gyereket, egyet vagy kettőt… Úgy kétévente bővülhetne a család” – mondta el Gönczi Gábor, aki úgy érzi, már az első napokban tökéletes apa-fia kapcsolatot alakított ki első gyermekével.

Best címlap
Best címlap

Ajánlott videó

Olvasói sztorik