Szórakozás

Beyoncé ikreivel újra megalakulhat a Destiny’s Child

Beyoncé a semmiből, 5 évvel az első lánya születése után jelentette be Instagramon, hogy gyereket vár. Ráadásul ikreket. Az első terhességénél sem fogta vissza magát, 2011-ben az MTV Music Awards gáláján simogatta meg a hasát, most pedig rátett egy lapáttal, és összehozta minden idők leglájkoltabb képét. Az internet azonnal reagált, mémek, és csodás reakciók érkeztek a hírre.

Az elsők között Ellen DeGeneres montírozta a saját fejét Beyoncé helyére, megirigyelte az énekesnő sikerét. Vagy csak a virágos hátteret, mind a kettő érthető.

Me too!

A photo posted by Ellen (@theellenshow) on Feb 1, 2017 at 12:07pm PST

Beyoncé lehet, hogy csak egy képet rakott fel rövid kommentárral, mindenki erről beszél (Putyin látogatása mellett persze), főleg a Twitter. Ez a megoldás tényleg olyan, mintha az énekesnő fogott volna egy megafont, aztán beleordította volna a világba, hogy terhes.

Az egy dolog, hogy Kelly Rowland nem fogadta kitörő örömmel a reptéren Beyoncé ikreit, de már sejthetjük, hogy miért. Hiszen jöhet az új Destiny’s Child. A tagok száma adott, már csak az a kérdés, hogy marad-e a csak lányokból álló felállás.

Bárcsak.

Beyoncé és Jay Z ikrei csak Tidalen elérhetőek.


Ha a gyerekek az apjukra ütnek, akár így is világra jöhetnek.

Megvan a nagy húsmester, a könyökből sózó török séf, Nusret Gökçe? Jay Z egyértelműen jobban áll neki.

Most már azt is tudjuk, hogy Chrissy Teigen modell Beyoncé legjobb barátnője

A mémeken túl rengeteg híresség is gratulált Beyoncénak és Jay Z-nek. Köztük Teigen is. Először kicsit kiröhögte Twitter-oldalán a felhajtást, aztán legjobb barátjaként emlegette az énekesnőt. A legjobb az, hogy valaki a Wikipédiájára is javasolta a fontos bejelentést. (Elképzelhető, hogy egy ideig ki is egészítették a modell oldalát, mindenesetre ez az információ már lekerült a Wikipédiájáról.)


A szerencsések közös képpel gratuláltak.


Az óriási érdeklődést természetesen csak az ikrek születése múlhatja felül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik