Szórakozás

Nem tudni, hogy valójában hol vannak Gábor Zsazsa hamvai

Gábor Zsazsa december 18-án hunyt el, 99 éves korában. A magyar származású sztártól december 30-án vettek búcsút, a Los Angeles-i Westwood Village Memorial Parkban, ám férje, Frédéric von Anhalt úgy döntött, hogy hamvait hazaviszi magával bel-airi villájukba, mivel a sírtábla nem készült el. Anhalt máshol arról is nyilatkozott, hogy Budapestre hozza majd Zsazsa hamvait, ahogyan a színésznő szerette volna.

A Hollywoodból tudósító magyar újságíró, Návai Anikó úgy érzi, Zsazsa özvegye nem mond igazat a hamvakkal kapcsolatban.

“Van egy barátom Los Angelesben, aki elég közeli rokona Zsazsának Tartották a kapcsolatot, rendszeres vendég volt a Bel Air-i luxusházukban. Ott volt Zsazsa búcsúztatóján, és utána elment a temetésre is a Westwood Village Memorial Parkba. Ez a szavahihető barátom mesélte, hogy Anhalt ott térdelt Zsazsa testvére, Eva Gabor nyitott sírja mellett, és beletette a hamvakat”

– mondta a Borsnak Anikó, aki a Golden Globe-gálán rákérdezett Anhaltnál, hogy mi lesz Zsazsa hamvaival.

“Azt válaszolta, hogy hazahozza, ami érthetetlen, hiszen eltemette. De kivágta magát: fele itt, fele ott. Elhozza, ha jön Budapestre. Szerintem esze ágában sincs Pestre jönni. Meg is kérdeztem, hogyan hozza el a hamvakat? Amint a hagyatékot rendeztem – felelte.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik