Szórakozás

A verekedő Happy Ganges nem gondolta, hogy komoly sérülést okoz

Az egykori fiúbanda egyik tagja, Vitamin tavaly nyáron kezdeményezett verekedést egy csepeli kocsmában. A 44 éves énekes egy söröskorsóval ütötte le ellenfelét, akinek emiatt lebénult a fél arca. A súlyosan sérült férfi azóta többször is elmesélte, hogyan történt az eset, most először azonban Móré András Vitamin is megszólalt az ügyben.

Ez egy többlépcsős történet volt. Meccset néztem, miközben hangosan hallgatott zenét a telefonján, beszélgetni akart velem, de mondtam, hogy én másfajta zenét kedvelek. Egyszer csak elkezdett beszólogatni, hogy ‘bámuld tovább a tévét, veled nem lehet beszélgetni’. Mondtam neki, hogy ‘figyelj, ember, velem lehet beszélgetni…’. És akkor itt kezdődött az egész. Zokon vette a megszólítást, hozzáteszem, akkor még nem tudtam a nevét, de arra a következtetésre jutott, hogy ha ő ember, akkor én állat

– kezdte a történetet a Blikknek.

Az énekes elmondása szerint újabb mondvacsinált konfliktus alakult ki, majd az egész ordibálásba és fenyegetőzésbe torkollott, ekkor ütött.

Volt már konfliktusom, de türelmes ember vagyok. Viktor remekül provokált, mire eljutottam odáig, hogy megütöm. Nem akartam sérülést okozni neki, az ütés maga nem is volt erős, de szerencsétlenül találtam el. A helyszínen egyébként nem is lehetett látni, hogy komoly a sérülése. A tulaj azt mondta, hogy nem olyan vészes, majd lefertőtleníti, én meg nagy idegességemben hazamentem. Másnap reggel hat órakor jöttek értem a rendőrök.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik